dbkverzekeringen.nl

Samenwerkende partners

Samenwerkende partners

Met onderstaande partners werken wij samen.

Bouwman financieel advies

Eigenaar Gertjan Bouwman, het juiste adres voor al uw particuliere verzekeringen.

Makelaardij Stenekes

Thuis in verkoop. Drijvende krachten achter Makelaardij Stenekes zijn James en Angela Stenekes. In privé man en vrouw en ouders van 2 dochters en een zoon.
James en Angela vulden elkaar privé altijd al erg goed aan en dat blijkt zakelijk gezien niet anders te zijn. Waar James zeer ambitieus en altijd bezig is, vooral met het creëren van nieuwe kansen en mogelijkheden, is Angela de rustgevende factor.

Eduard Veldman

Als Erkend Hypotheekadviseur is het mijn taak om u wegwijs te maken in een snel veranderende financiële wereld. Graag wil ik u begeleiden vanaf de aankoop van een woning tot en met het passeren bij de notaris en uiteraard de jaren erna! Met mijn financiële en fiscale kennis ben ik goed in staat om voor u de meest optimale, financiële constructie samen te stellen.

Kootstra Register Belastingadviseurs en Administratieve Dienstverleners BV

Wij zijn een gemoedelijk en informeel belastingadvieskantoor uit Leek. Makkelijk benaderbaar, betrokken en slagvaardig. Wij adviseren en ondersteunen klanten op financieel, fiscaal en bedrijfskundig gebied. Of u nu starter bent of een klein tot middelgroot bedrijf runt. 

Alert SPD

Alert Salarisservice en PersoneelsDiensten ondersteunt MKB ondernemers met het complete pakket aan salarisservice en personeelsdiensten.

Tripio Financiële Diensten

Wij zijn specialist op het gebied van pensioenvraagstukken: inrichting van uw pensioenregeling, maar ook verlenging of wijziging van uw huidige regeling. Voor ons is dat bekend terrein. Tevens nemen wij de zorgplicht van de werkgever uit handen en geven wij pensioenvoorlichting aan de werknemers. Wij bieden inzicht, overzicht en financiële rust op het gebied van inkomen voor later.

Noord Advies

Wij adviseren directie- & managementteams en verzorgen teambuilding/bedrijfsuitjes.