dbkverzekeringen.nl

Over ons

De mensen achter DBK Verzekeringen

DBK Verzekeringen B.V. is zeer recent opgericht door Rudie Kiesbrink en Kris de Bruin. DBK Verzekeringen is een onafhankelijke assurantietussenpersoon dat gespecialiseerd is in het adviseren van ondernemers uit het MKB en ZZP´ers. Daarbij werken we ook samen met andere adviseurs of partners.

Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van goede en professionele begeleiding. Naast deze jarenlange ervaring, zorgen we ook dat onze kennis up-to-date is en blijft. Wij zijn van mening dat een persoonlijke benadering het beste werkt en combineren dit graag met onze Groningse mentaliteit; vriendelijke, betrouwbare en duidelijke communicatie. We nodigen u dan ook graag uit voor een persoonlijk gesprek om de risico’s in kaart te brengen en u te voorzien van het beste advies.

Hieronder vindt u een korte omschrijving van de mensen achter DBK Verzekeringen B.V.

De mensen achter DBK Verzekeringen - Rudie Kiesbrink

Rudie Kiesbrink (eigenaar en zakelijke adviseur)

Geboren en getogen in Zevenhuizen (Westerkwartier). Vanaf 2002 actief in de verzekeringsbranche. Begonnen als administratief medewerker bij een middelgroot tussenpersoon in Norg. Vervolgens in 2008 gestart als zelfstandig ondernemer. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben goed gehumeurd en klaar om voor u aan de slag te gaan!

Ik ben te bereiken op 06-22444798 of op rkiesbrink@dbkverzekeringen.nl

De mensen achter DBK Verzekeringen - Kris de Bruin

Kris de Bruin (eigenaar en zakelijke adviseur)

Woonachtig in Kloosterburen en opererend vanuit Winsum (Het Hogeland). Sinds 2007 al werkzaam in de verzekeringen en altijd al affiniteit gehad met de zakelijke verzekeringen. Na werkzaam geweest te zijn bij diverse grote tussenpersonen en assuradeuren nu besloten om samen met Rudie als zelfstandige verder te gaan. Sinds 2019 getrouwd en heb 4 kinderen.

Ik ben te bereiken op 06-23526379 of op kdebruin@dbkverzekeringen.nl